Opbrengst 43-ste Boekenbeurs 60.400 euro

Geplaatst op: Zondag 12 februari 2017
 

Tijdens een gezellige 43-ste Boekenbeurs hebben de ruim 3000 bezoekers flink wat boeken /LP’s / Cd’s ingeslagen. De bruto-opbrengst bedroeg € 60.400.

Door dit goede resultaat kunnen aan het hoofddoel Stichting World Child Care en de Stichting MIM, in ieder geval het hun beloofde bedrag worden geschonken. De werkgroep gaat zich verder nog beraden welke goede doelen eveneens een (kleinere) bijdrage zullen ontvangen. Op dinsdag 4 april, zullen alle giften dan worden overhandigd.

U vindt daar dan later weer een verslag van op de bladzijde van de Boekenbeurs.

Intussen zijn de voorbereidingen voor 2018 al weer volop aan de gang : de aanvoer van boeken / platen en CD’s is weer geweldig, zodat er tijdens de volgende beurs weer voldoende keus zal kunnen zijn.

Wij hopen u dan graag (weer) te ontmoeten.
 

 

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info