Samenwerking

Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch maakt deel uit van diverse overleggen in ’s-Hertogenbosch die de armoedebestrijding als doel hebben. Een groot aantal organisaties en bedrijven hebben zich verenigd in het plaatselijke Netwerk tegen Armoede. Onderdeel daarvan maakt ook deQuiet- Community uit. Het doel: Samen armoede verzachten door elkaar te versterken. De deelnemers aan Quiet geloven dat een samenleving steviger, gezonder en rijker wordt als er voor gezorgd wordt dat iedereen meetelt, ertoe doet. Dat geeft eigenwaarde en daardoor kracht om te leven in plaats van te overleven.

Samenwerkende organisaties

In de dagelijkse praktijk van de hulpverlening, door goederen uit de kringloopwinkel of financiële steun van de werkgroep hulpverlening, is er regelmatig contact met diverse organisaties op dit gebied.

Sponsoring

Regelmatig worden sponsoractiviteiten voor goede doelen georganiseerd, zoals:

  • de sponsordiners voor diverse serviceclubs en andere groepen in het Sociaal Eethuis het Anker t.b.v. de Kerstproeverij. 
  • de Kerstmarkt in de Winkel, ook t.b.v. de Kerstproeverij.
  • de jaarlijkse Speelgoedbeurs t.b.v. diverse goede doelen voor kinderen in 's-Hertogenbosch e.o.
  • de jaarlijkse Boekenbeurs t.b.v. diverse goede doelen in ontwikkelingslanden.

Wilt u meer weten, of heeft u ideeën over nieuwe sponsoractiviteiten, dan kunt mailen naar secretariaat@vincentiusdenbosch.nl.

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info