Activiteiten

In ‘s-Hertogenbosch leven 7200 huishoudens onder de armoedegrens.
Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch vindt dit onacceptabel en stelt zich tot doel om deze armoede te bestrijden, zodat iedereen mee kan doen in onze samenleving. Vincentius biedt directe (financiële) hulp aan mensen die in nood verkeren.

Sinds de eerste stap in 1847 is onze vereniging uitgegroeid tot een bloeiende dynamische vereniging waar meer dan 250 vrijwilligers dagelijks in de weer zijn om alle activiteiten in goede banen te leiden en verder door te ontwikkelen. Zo zijn in de loop der jaren 7 verschillende werkgroepen binnen Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch ontstaan die allemaal met hun specifieke activiteiten geld genereren voor de minder draagkrachtigen in onze samenleving.

In de kolom hiernaast zijn al deze activiteiten terug te vinden met uitgebreide informatie over de wijze waarop elke werkgroep onze doelstelling tracht te realiseren.

Heeft u belangstelling voor één van deze activiteiten neem dan contact met ons op ! 

Contactformulier Vrijwilligerswerk

 

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info