• Vincentiusvereniging
    's-Hertogenbosch

Speelgoedbeurs

Eenmaal per jaar, in het laatste weekend van de herfstvakantie, vindt de Speelgoedbeurs plaats in het Sint-Janslyceum in ’s-Hertogenbosch. De groots opgezette beurs beslaat verschillende ruimtes waar al het denkbare speelgoed voor binnen en buiten te koop is.
De opbrengst van de beurs wordt grotendeels besteed aan projecten voor KINDEREN in Den Bosch en omgeving.

De vaste vrijwilligers van de werkgroep Speelgoedbeurs spannen zich het hele jaar in om deze beurs te kunnen organiseren. Via de kringloopwinkel van de Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch komt in de loop van het jaar heel veel speelgoed binnen. De werkgroep controleert het speelgoed op bruikbaarheid, kijkt of het compleet is, maakt het zo nodig schoon en sorteert alles op categorie: poppen, puzzels, spelletjes, buitenspeelgoed etc. Na één jaar zijn er zeven vrachtauto’s vol met speelgoed verzameld!

De 29ste speelgoedbeurs van de Vincentiusvereniging is dit jaar ( 2024) op zaterdag 26 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur

En op zondag 27 oktober van 10.00 uur tot 14.00 uur

In het Sint Jans Lyceum, Sweelinckplein, ’s-Hertogenbosch.

Entree 0,50 euro.

 

Steun ons  

Speelgoed schenken

Goed, compleet en bruikbaar speelgoed is altijd van harte welkom. U kunt dat bij het Vincentius gebouw aan de Havenstaat inleveren.

Openingstijden inname loket van de Kringloopwinkel