• Kringloopwinkel
    's-Hertogenbosch
  • Kringloopwinkel
    's-Hertogenbosch

Info & Contact

De kringloopwinkel van de Vincentiusvereniging is een laagdrempelige winkel met gebruikte, betaalbare kleding en goederen voor iedereen die daar interesse in heeft. De kringloopwinkel is ook een ontmoetingsplek voor velen en draait vrijwel volledig op vrijwilligers. Zij staan achter de kassa, sorteren bijvoorbeeld kleding of kleingoed, controleren elektra of werken in het magazijn. Ook hebben wij o.a. teamleiders, een winkel coördinator en een vaste chauffeur.

De kringloopwinkel heeft een vijfkoppig eigen bestuur maar is nadrukkelijk onderdeel van de Vincentiusvereniging. De netto inkomsten van de winkel komen ten goede aan de goede doelen. Ook biedt de kringloopwinkel noodhulp in natura. Wij geven bijvoorbeeld gratis pakketten met kleding of huisraad aan mensen die dat zelf niet kunnen betalen. Wij bieden deze hulp via maatschappelijke organisaties. Lees hiervoor bij Hulpverlening onder Hulpaanvragen op deze site.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via winkel@vincentiusdenbosch.nl

 

Steun ons  

Inleveren goederen Kringloopwinkel

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven bij het innameloket van de kringloopwinkel. U kunt ook een afspraak maken om de bruikbare spullen op te halen.

De verschillende mogelijkheden