Vakantiechalet

Vakantiechalet

De Vincnetiusvereniging 's-Hertogenbosch heeft op Vakantiepark Dierenbos in Vinkel een zes-persoons luxe vakantiechalet. Hier kunnen mensen voor wie vakantie anders niet mogelijk is een onstpannen en onbezorgde vakantieweek doorbrengen tegen een kleine vergoeding. Bij hun verblijf ontvangen zij vele extra's zoals toegang tot Safaripark en Speelland Beekse Bergen en Sportiom in 's-Hertogenbosch.

Het chalet is bestemd  voor (een-ouder) gezinnen met jonge kinderen, mensen in de WW of WAO, ouderen met AOW. Of mensen, die leven onder grote druk van ziekte of andere problemen, die er in hun leven zijn geweest.

Onze gasten hebben allemaal hun eigen levensverhaal. Een verhaal dat ze tijdens de vakantie even kunnen loslaten of gewoon kwijt kunnen aan een luisterend oor.

De werkgroep vakantiechalet van Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch ontvangt de gasten in het vakantiechalet en maakt hen wegwijs op Vakantiepark Dierenbos. Naast het beheer houdt de werkgroep het chalet en de tuin in goede staat.

De Vincentiusvereniging Nederland regelt de boekingen voor vakantieverblijven op verschillende plaatsen in het land waaronder ook het Vakantiechalet in Vakantiepark Dierenbos.

Wilt u meer weten over een vakantie in de Vakantiechalet dan kunt u mailen naar vakantiechalet@vincentiusdenbosch.nl.

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info