Vakantiechalet

Vakantiechalet

Vakantie, ontspanning, een weekje weg. Een gewone zaak. Maar er zijn mensen voor dit jarenlang niet is weggelegd. Simpelweg omdat het geld ontbreekt.

De Vincentiusvereniging Nederland regelt de boekingen voor vakantieverblijven op verschillende plaatsen in het land, waar mensen tegen een kleine vergoeding even kunnen bijkomen..

Het gaat om (een-ouder) gezinnen met jonge kinderen, mensen in de WW of WAO, ouderen met AOW. Of mensen, die leven onder grote druk van ziekte of andere problemen, die er in hun leven zijn geweest.

De caravancommissie van Vincentius Vereniging ’s-Hertogenbosch ontvangt de gasten in het vakantiechalet op Vakantiepark Dierenbos in Vinkel. Tevens houdt de commissie het chalet en de tuin in goede staat.

Onze gasten hebben allemaal hun eigen levensverhaal. Een verhaal dat ze tijdens de vakantie even kunnen loslaten of gewoon kwijt kunnen aan een luisterend oor.

Wilt u meer weten over een vakantie in de Vakantiechalet dan kunt u mailen naar vakantiechalet@vincentiusdenbosch.nl.

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info