• Kringloopwinkel
    's-Hertogenbosch
  • Kringloopwinkel
    's-Hertogenbosch

Onze producten

Bent u op zoek naar kleding? Wilt u spullen voor in de keuken of om uw huis in te richten? Of bent u op zoek naar speelgoed, een boek of iets anders? Of wil u gewoon eens gezellig snuffelen? In onze winkel vindt u een wekelijks wisselend aanbod aan diverse producten. Uit het aanbod aan gebruikte of tweedehands spullen selecteren wij voor u wat mooi, heel en bruikbaar is.

Kleding

Bent u op zoek naar jurk, broek, blouse, jas of schonen? Of zoekt u sieraden, een tas, sjaal of hoed? In onze winkel vindt u een ruime collectie tweedehands kleding en alles wat daarbij hoort. Onze vrijwilligers wijzen u graag de weg of geven u advies. Uit het wekelijkse aanbod aan kleding selecteren wij voor u wat mooi, heel en bruikbaar is.

Als er bijzondere dagen in aantocht zijn, zoals Kerstmis, de jaarwisseling of carnaval, zorgen we voor een extra feestelijk of passende collectie. Ook houden we twee keer per jaar een bijzondere modeshow.

Keuken

Wilt u borden, kopjes, pannen, bestek of andere spullen voor in de keuken of de eetkamer? Of bent u op zoek naar een mooie fruitschaal, een bijzonder glas of origineel serviesgoed? Zoekt u misschien keukenapparatuur, zoals een koffiezet apparaat, een broodrooster of een mixer? U vindt bij ons een breed, verrassend en wisselend assortiment.

Voor in huis

Bent u toe aan een andere bank, kast, stoel, tafel, televisie, lamp of bed? Of een bureau, nachtkastje, schilderij, vaas of gordijnen? Wij hebben een ruim aanbod aan goede en gebruikte spullen voor in uw huiskamer of slaapkamer. Ons aanbod wisselt wekelijks. Loop gerust eens binnen! Wij hebben ook een thuisbrengservice. Tegen een kleine vergoeding leveren wij uw meubilair voor de deur af.

 

 

Steun ons  

Inleveren goederen Kringloopwinkel

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven bij het innameloket van de kringloopwinkel. U kunt ook een afspraak maken om de bruikbare spullen op te halen.

De verschillende mogelijkheden