Kringloopwinkel

Kringloopwinkel

Openingstijden             Aanbiedingen/Acties          

 

In de kringloopwinkel van de Vincentiusvereniging aan de Havenstraat, worden kleding, meubels en andere huishoudelijke artikelen verkocht.

De inzameling en verkoop van deze goederen draagt op heel veel manieren bij:

  • Veel mensen die zich spullen niet nieuw kunnen veroorloven, vinden iets van hun gading.
  • In veel situaties leidt een bezoek aan de winkel tot nader contact en worden soms problemen zichtbaar, waar dan iets aan gedaan kan worden.
  • Door het hergebruiken krijgen spullen een  tweede leven.
  • De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor directe financiële hulp door de Vincentiusvereniging aan mensen in nood.
  • Dak- of thuislozen worden kostenloos in het 'nieuw' gestoken.

Bij de Kringloopwinkel werken een 80-tal vrijwilligers die zich bezighouden met het ophalen, uitpakken, sorteren en verkopen van goederen. Daarnaast zijn er enkele personen werkzaam die via de 'Sociale Activering' binnengekomen. Dit zijn mensen die op weg zijn om weer in het reguliere werk terecht te komen.

Ook u kunt zich dienstbaar maken, door u hier  aan te melden als vrijwilliger/-ster.

Adres

Kringloopwinkel Vincentius Innameloket Goederen
Havenstraat 11A Havenstraat 16
5211 WC ’s-Hertogenbosch (tegenover de ingang van de winkel)
073 - 6133261 073 - 6133261

Openingstijden             Aanbiedingen/Acties   

Inleveren goederen

Onze Kringloop is blij met met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven bij het innameloket dat is gevestigd tegenover de ingang van de winkel. U kunt ook een afspraak met ons maken om de bruikbare spullen op te halen.

Meer info   


Noodhulp

Noodhulp wordt gegeven op afspraak op dinsdag- en donderdagochtend tussen 09:00 en 10:30 uur. Minimaal één dag vooraf dient de aanvraag in ons bezit te zijn. Stuur de aanvraag naar winkel@vincentiusdenbosch.nl  Afspraak maken kan op werkdagen tussen 9.00 en 12:00 uur op telefoonnummer 073 - 6133261. Alleen een originele Noodhulpbrief van een door ons erkende hulpverleningsorganisatie wordt geaccepteerd!

Let op:

  • De medewerkers zetten op basis van de Noodhulpbrief de artikelen al klaar.
  • Geef een duidelijke omschrijving van de artikelen die gevraagd worden.
  • De medewerkers van de winkel bepalen welke artikelen uit de winkel beschikbaar gesteld zijn voor Noodhulp.
  • Artikelen die NIET op de brief staan vermeld worden niet gratis aan u verstrekt!

Overige vragen

Overige vragen betreffende de Kringloopwinkel Vincentius proberen wij binnen twee werkdagen te beantwoorden en kunt u richten aan winkel@vincentiusdenbosch.nl

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info