• Vincentiusvereniging
    's-Hertogenbosch

Kerstproeverij

Ieder jaar organiseert de Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch voor ongeveer 800 minder draagkrachtige Bosschenaren een bruisend kerstevenement in het Theater aan de Parade: de Kerstproeverij.

De kerstproeverij vindt elk jaar plaats in de week voor kerstmis. (in 2023 is dat op 21 december).Het programma bestaat uit:

  • Ontvangst met koffie/thee.
  • Entertainmentprogramma voor de volwassenen en voor de kinderen een activiteitenprogramma.
  • Voor de allerkleinsten is er opvang.
  • Warm en koud buffet, verzorgd door de studenten van het Koning Willem I College.
  • Na het buffet ontvangen de gasten een kerstpakket en een envelop met geld.

Lokaal geselecteerde hulpverleningsinstanties melden de gasten aan. De gasten ontvangen een uitnodiging op naam. Het is dus niet mogelijk om als niet geselecteerde instantie of als particulier u aan te melden.


 

Kerstproeverij 2023

Voor 900 mensen uit de regio ’s-Hertogenbosch die zich eigenlijk niks feestelijks rond de feestdagen kunnen permitteren, was het toch even ècht kerstmis. Tijdens de Kerstproeverij van Vincentius ’s-Hertogenbosch zijn ze ontvangen in het gloednieuwe Theater aan de Parade, verrast met een voorstelling, namen deel aan een buffet en gingen met een kerstpakket plus cadeaubonnen naar huis. Het was een meer dan geslaagd event, blijkt Ellen Pauel terug. Als voorzitter van de werkgroep Kerstproeverij blikt zij tevreden terug. Op het event zijn mensen uitgenodigd die financieel of sociaal wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken tijdens de feestdagen.

“Fijn dat je met de support van zoveel vrijwilligers, instanties en bedrijven van betekenis kan zijn. Onze vrijwilligers, de geweldige medewerking van het Koning Willem ! College, maar ook de financiële giften van bedrijven en fondsen maken het mogelijk zo’n event te houden. Met de enthousiaste en hartverwarmende reacties van onze gasten als beloning.”

Een van de bedrijven die de Kerstproeverij mede mogelijk maakt is Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling. Klik hier voor meer informatie

Een impressie van laatste Kerstproeverij in het Theater aan de Parade op 21 december 2023

Een impressie van de Kerstproeverij in de Maaspoorthal op 15 december 2022

 

Steun ons  

Steun de Kerstproeverij

Wilt u als particulier of als bedrijf sponsoren, neem dan contact met ons op!
 

Kijk hier voor de mogelijkheden