Eethuis het Anker

Eethuis het Anker

Eethuis het Anker is een sociaal restaurant dat binnen Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch als zelfstandige stichting actief is. Op 5 dagen van de week wordt hier door vrijwilligers gekookt voor de dak- en thuislozen in Den Bosch. Én voor alle mensen die niet in staat zijn zelf een warme maaltijd te verzorgen en een veilige, vriendelijke plaats zoeken om te eten.

Een 3-gangen maaltijd bij het Anker kost € 3. Alle informatie over openingstijden, maaltijden en spelregels vindt u hier.

Meer info             Wat eten we vandaag

 


Contactgegevens

Stichting Sociaal Restaurant Eethuis het Anker
Havenstraat 11A
5211 WC  ’s-Hertogenbosch

E-mail: restaurant@vincentiusdenbosch.nl
KvK: 41086193
BTW: NL 8050.64.965.B.01


Vrijwilligers

In het eethuis werken ca. 75 vrijwilligers. De helft van hen kookt in de (professionele) keuken de maaltijden – de andere helft serveert de maaltijden aan de gasten en zorgt in het eethuis voor een goede sfeer en gang van zaken.

Wij kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken! Voor uitgebreide informatie over het werk bij het Anker klikt u hier.

Meer info


Vrienden van het Anker

Om de kosten van de maaltijden laag te kunnen houden hebben wij een club “Vrienden van het Anker” opgericht. Een vriend steunt het eethuis met een bedrag van € 25 per jaar. Hij laat zich graag informeren over het wel en wee van het eethuis en mag per jaar 2 maaltijden gebruiken in het restaurant óf deelnemen aan de speciaal voor Vrienden van het Anker georganiseerde etentjes.

Word Vriend van het Anker


Donaties

Alle hulp is welkom! Als u geen vriend wil worden maar het eethuis wel financieel wil steunen dan zijn wij daar natuurlijk ook erg blij mee. Klik hier om een donatie te doen.

Doneren


Sponsoren

Eethuis het Anker wordt gesponsord door:
 

     

 


 

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info