• Eethuis het Anker
    's-Hertogenbosch

Word nu Vriend van het Anker

Waarom Vrienden van het Anker?

De doelgroep van het restaurant bestaat uit mensen die dak- of thuisloos zijn, sociaal geïsoleerd leven of anderszins behoefte hebben aan een goedkope maaltijd in een veilige omgeving. Het Anker vindt het daarom belangrijk het prijsniveau van €3 voor een maaltijd te handhaven. Tot nu toe is dit met inzet van onze vrijwilligers en de financiële hulp van een aantal sponsoren steeds gelukt.

Maar we merken dat het steeds moeilijker wordt de kosten van huisvesting, materiaal en ingrediënten te dekken. Het Anker heeft een ‘club Vrienden van Eethuis het Anker’ die een welkome financiële bijdrage levert aan het realiseren van onze doelstellingen.


Wat is een Vriend van het Anker?

Een vriend draagt het werk van Eethuis het Anker een warm hart toe en wil graag dat dit werk wordt voortgezet. Daarom doneert hij per kalenderjaar €35. Hieronder vindt u een aanmeldingsformulier. Hierbij kan ook gekozen voor een jaarlijkse incasso.

Als een kleine tegenprestatie biedt Het Anker jaarlijks zijn vrienden een etentje aan. De vrienden krijgen dan in ons restaurant een zelfde maaltijd als onze dagelijkse gasten. Deze vrienden ontvangen een mail met uitnodiging om zich in te schrijven op één van de dagen waarop de etentjes georganiseerd worden.

Om uit te schrijven voor de automatische incasso is een mailtje aan renebokslag@gmail.com voldoende.


Word nu meteen Vriend!

U kunt meteen vrienden worden door onderstaand formulier in te vullen.

Ik word Vriend van Eethuis Het Anker voor €35,00 per jaar.

€ 35,00

KLIK HIERONDER VOOR DE EERSTE DONATIE

INDIEN U TOESTEMMING HEBT GEGEVEN VOOR AUTOMATISCHE INCASSO KRIJGT U IN HET VOLGENDE JAAR EEN MAIL MET DAARIN DE INCASSODATUM.

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Steun ons  

Vrienden van het Anker

Om de kosten van de maaltijden laag te kunnen houden hebben wij een club “Vrienden van het Anker” opgericht.

Word nu Vriend van het Anker