Word Vriend van het Anker

Vriend eethuis het anker

Waarom Vrienden van het Anker?

De doelgroep van het restaurant bestaat uit mensen die dak- of thuisloos zijn, sociaal geïsoleerd leven of anderszins behoefte hebben aan een goedkope maaltijd in een veilige omgeving. Het bestuur van het Anker vindt het daarom belangrijk het prijsniveau van € 3 voor een maaltijd te handhaven. En tot nu toe is dit met inzet van onze vrijwilligers en de financiële hulp van diverse sponsoren steeds gelukt.

Maar we merken dat het steeds moeilijker wordt de kosten van huisvesting, materiaal en ingrediënten te dekken.  Daarom heeft het bestuur van Eethuis het Anker besloten een ‘club Vrienden van Eethuis het Anker’ op te richten.


Wat is een Vriend van het Anker?

Een vriend draagt het werk van Eethuis het Anker een warm hart toe en wil graag dat dit werk wordt voortgezet. Daarom doneert hij per kalenderjaar €25.

Als klein bewijs van dank ontvangt een vriend 2 eetbonnen die recht geven op een maaltijd bij Eethuis het Anker. De vriend kan deze bonnen zelf gebruiken of ze weggeven aan iemand die ze nodig heeft.

Eenmaal per jaar organiseert het bestuur van het Anker een etentje voor vrienden die de bonnen liever niet in het eethuis willen gebruiken. Deze vrienden ontvangen elk jaar dat zij vriend zijn een mail met uitnodiging om zich in te schrijven op één van de dagen waarop de etentjes georganiseerd worden.


Word nu meteen Vriend!

U kunt meteen vrienden worden door onderstaand formulier in te vullen.

Ik word Vriend van Eethuis Het Anker en doneer €25,00

€ 25,00
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info