• Kringloopwinkel
    's-Hertogenbosch
  • Kringloopwinkel
    's-Hertogenbosch

Onze service

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom helpen onze medewerkers u graag op weg met informatie of advies over onze producten. In onze winkel vindt u een breed assortiment aan producten, zoals serviesgoed, kleding en meubilair. Onze medewerkers staan voor u klaar mocht u hulp of advies nodig hebben. Tegen een schappelijke vergoeding zorgen wij ervoor dat uw (grote) aankopen bij u thuis worden afgeleverd. Ook halen wij (grote) goederen op. Wel beoordelen wij van tevoren of spullen in goede of bruikbare staat zijn.

Onze voorwaarden m.b.t. bezorgen zijn:

De spullen die bezorgd worden, worden op de begane grond afgeleverd. Er worden geen spullen door de vrijwilligers van de kringloopwinkel een trap op- of afgedragen als dit niet van tevoren is afgesproken. Bij een flat of appartement worden de spullen op de begane grond in de entree gezet. De koper dient zelf zijn of haar spullen te monteren als dit nodig is. Elektrische apparatuur wordt door de vrijwilligers van de kringloopwinkel niet aangesloten.

Meer weten? Neem gerust contact op. Of kijk op onze openingstijden, het inleveren van goederen of info & contact.

Steun ons  

Inleveren goederen Kringloopwinkel

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven bij het innameloket van de kringloopwinkel. U kunt ook een afspraak maken om de bruikbare spullen op te halen.

De verschillende mogelijkheden