• Kringloopwinkel
  's-Hertogenbosch
 • Kringloopwinkel
  's-Hertogenbosch

Inleveren goederen

Heeft u goederen en/of kleding in goede en bruikbare staat? Dan kunt u deze afgeven bij het innameloket van de kringloopwinkel. Als u grote hoeveelheden spullen heeft of als u grote spullen heeft, dan kunt u een afspraak met ons maken om deze op te laten halen. Voorwaarde is wel dat de spullen in goede staat zijn.

Inleveren goederen (uitgebreid)

Heeft u goederen of kleding in goede en bruikbare staat? Daar is de Kringloopwinkel blij mee. Wij geven deze spullen en een nieuw leven. En met de opbrengst ondersteunen wij mensen die uw hulp hard nodig hebben.
Wat kunt u bij ons inleveren? Wij ontvangen graag schone, hele en bruikbare:

 • Kleding en schoenen
 • Meubels
 • Huishoudelijke goederen
 • Electrische apparaten
 • Boeken - platen - CD's - DVD's
 • Speelgoed

Klik hier voor een lijst* met spullen die wij niet aannemen.

*Let op: deze lijst kan wijzigen. Bijvoorbeeld op basis van wat wij wel en niet in voorraad hebben.


Goederen zelf inleveren

Wilt u uw goederen zelf inleveren? Dat is fijn. U kunt terecht bij het innameloket van de kringloopwinkel, tegenover de ingang van de winkel. 
Het innameloket is open van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 – 14.00 uur. Op zaterdag is het innameloket gesloten. Kijk bij openingstijden voor de actuele tijden.

Innameloket Kringloopwinkel Vincentius
Havenstraat 16
5211 WC ’s-Hertogenbosch
073 - 6133261


Goederen laten ophalen

Grote stukken en/of aantallen worden door ons op afspraak opgehaald.
Hiervoor kunt u op maandag, dinsdag-, woensdag-  donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur bellen naar 073 - 6133261.

Onze voorwaarden m.b.t. ophalen zijn:

Als u niet is staat bent om uw spullen te brengen, bijvoorbeeld omdat deze te groot zijn om zelf te brengen, dan kunt u gebruik maken van onze haalservice. De voorwaarde is wel dat de spullen op de begane grond bij elkaar staan, mits anders met ons is afgesproken. Bij een flat of appartement dient een lift aanwezig te zijn waar de spullen in passen. De chauffeur bepaalt bij u ter plekke of de spullen kunnen worden ingenomen.

Attentie

Alleen goederen in goede en bruikbare staat worden geaccepteerd! Onze chauffeur en medewerkers bij het innameloket beslissen dit ter plaatse. Voor op te halen spullen is het erg handig als u ons van tevoren ter beoordeling een foto kunt mailen naar winkel@vincentiusdenbosch.nl of met behulp van onderstaand formulier.

 

Ik heb een vraag over het inleveren van goederen

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Steun ons  

Inleveren goederen Kringloopwinkel

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven bij het innameloket van de kringloopwinkel. U kunt ook een afspraak maken om de bruikbare spullen op te halen.

De verschillende mogelijkheden