• Vincentiusvereniging
    's-Hertogenbosch

Speelgoedbeurs

Eenmaal per jaar, in het laatste weekend van de herfstvakantie, vindt de Speelgoedbeurs plaats in het Sint-Janslyceum in ’s-Hertogenbosch. De groots opgezette beurs beslaat verschillende ruimtes waar al het denkbare speelgoed voor binnen en buiten te koop is.
De opbrengst van de beurs wordt grotendeels besteed aan projecten voor KINDEREN in Den Bosch en omgeving.

De vaste vrijwilligers van de werkgroep Speelgoedbeurs spannen zich het hele jaar in om deze beurs te kunnen organiseren. Via de kringloopwinkel van de Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch komt in de loop van het jaar heel veel speelgoed binnen. De werkgroep controleert het speelgoed op bruikbaarheid, kijkt of het compleet is, maakt het zo nodig schoon en sorteert alles op categorie: poppen, puzzels, spelletjes, buitenspeelgoed etc. Na één jaar zijn er zeven vrachtauto’s vol met speelgoed verzameld!

De 28ste speelgoedbeurs wordt dit jaar (2023), op zaterdag 21 oktober van 10.00 tot 16.00 (en waarschijnlijk ook op zondag 22 okt van 10.00 tot 14.00), evenals voorafgaande jaren in het St Janslyceum, Sweelinckplein, ’s-Hertogenbosch.

 

Steun ons  

Speelgoed schenken

Goed, compleet en bruikbaar speelgoed is altijd van harte welkom. U kunt dat bij het Vincentius gebouw aan de Havenstaat inleveren.

Openingstijden inname loket van de Kringloopwinkel