Bezoek Staatssecretaris

Geplaatst op: Woensdag 30 oktober 2013
 
Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Jetta Klijnsma  ging van 14 t/m 19 oktober 2013 het land in om projecten te bezoeken rondom schulden en armoede. Doel: het taboe op het praten over armoede opheffen en goede voorbeelden verspreiden.
Zij bezocht op 17 oktober ‘s-Hertogenbosch. Na ontvangst door wethouder van Olden op het stadhuis bezocht zij onder meer Het Inloopschip, De Blokkendoos, De Zelfkrant en Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch. In het Vinctiushuis  maakte zij kennis en liet zich informeren over de Winkel, De Speelgoedbeurs, De Boekenbeurs en de activiteiten van Sociaal Restaurant Het Anker. Ze was aangenaam verrast over de diverse activiteiten en het grote aantal enthousiaste en bereidwillige vrijwilligers.

Foto's van Jan Turlings.

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info