Boekenmarkt groot succes

Geplaatst op: Donderdag 19 augustus 2021
 

Boekenmarkt groot succes

Op zondag 8 augustus verzorgde de werkgroep Boekenbeurs op de Markt in het Bossche centrum een boekenmarkt met 14 kramen. Er werden boeken aangeboden in de categorieën Kunst, Brabantica, Nederlandse- en vertaalde literatuur, kinderboeken en Engelstalige boeken. Ook was er een mooi aanbod van platen en CD’s. Tussen 1100 tot 1600 uur gingen veel geïnteresseerde bezoekers met boeken en platen van hun keuze naar huis.
Dankzij de inzet van 20 vrijwilligers, de ideale locatie en het mooie weer werd het een goed bezocht evenement met als resultaat: een opbrengst van ruim € 5700.

Heeft u de boekenmarkt gemist? Op 28-29-30 januari 2022 houden we weer onze jaarlijkse grote Boekenbeurs in de Brabanthallen.

 

Enkele foto's klik hier. 

 

 

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info