De Kerstproeverij 19 december 2013

Geplaatst op: Donderdag 9 januari 2014
 
 

Zoals ook in de vele voorgaande jaren hebben we vlak voor Kerstmis 2013 in 's-Hertogenbosch de feestelijke Kerstproeverij georganiseerd. Dit jaar was -in vergelijking met die voorgaande jaren- een bijzonder jaar: nog nooit hebben we een zo groot aantal gasten over de vloer van het Theater aan de Parade gehad. Dankzij de inzet van vele handen hebben wij 794 mensen een feestmiddag kunnen bezorgen: kinderen, ouders, allenstaanden, senioren, dak- en thuislozen, cliënten van de Voedselbank of Sociale Dienst van de gemeente. Kortom, iedereen die in deze gure tijden een beetje aandacht en steun nodig zou kunnen hebben.

Het programma volgt al jaren een ijzersterke formule: ontvangst met een kop koffie en koek, een optreden van de lokale beroemdheid L.Vis en een showprogramma verzorgd door de zomerartiesten van het attractiepark Duinrell in Wassenaar, en dit alles gepresenteerd door Tony Bodar. Daarna een uitgebreid buffet met voor ieder wat wils, bereid door docenten en studenten van de koksopleiding van het Koning Willem I-college in deze stad. Eerstejaars studenten met leerkrachten van dezelfde opleiding verzorgden het afzonderlijke kinderprogramma.

Na het buffet werden de kerstpakketten met luxe etenswaren en de traditionele enveloppe met inhoud uitgereikt aan gezinnen en alleenstaanden.

Zonder de inzet van vele Vincentianen, studenten en docenten uit het onderwijs, artiesten , externe vrijwilligers, financiële en materiële sponsoren was dit feestje niet te organiseren. Wij kijken als vereniging uit naar de volgende editie in 2014, waarvoor de voorbereidingen nu al zijn gestart.

 

Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch.

 

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info