Eethuis Het Anker viert twintigjarig bestaan

Geplaatst op: Donderdag 29 september 2016
 
Deze maand viert Eethuis Het Anker, het sociaal restaurant van Vincentiusvereniging
 ’s-Hertogenbosch, haar twintigjarig bestaan.  Vijf dagen van de week koken vrijwilligers een driegangen maaltijd voor de dak- en thuislozen in Den Bosch. Én voor alle mensen die niet in staat zijn zelf een warme maaltijd te verzorgen en een veilige, vriendelijke plaats zoeken om te eten tegen een kleine vergoeding. Het Anker biedt plaats aan maximaal 32 personen.  Meer dan 60 vrijwilligers, koks en serveerders, maken dit mogelijk.
 
Vincentius trakteerde de gasten van haar restaurant al op 11 september op een BBQ in de tuin van “De Azijnfabriek” in de Bethaniëstraat. Het was een geweldige avond. Mede dankzij onze sponsoren voor vlees, vis en accommodatie werd het een onvergetelijke avond. De muziek van het Roemeens orkestje, het warme avondlicht, de heerlijke geuren van geroosterd vlees en vis gaven de gasten een vakantiegevoel. ‘Het lijkt wel Zuid- Frankrijk’ .
 
Op 11 oktober worden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Dan kunnen zij genieten van een driegangen menu, bereid en uitgeserveerd door de studenten van het Koning Willem I-College. Eethuis
 
Het Anker hoopt nog lang zorg te kunnen dragen voor de zwakkeren in de Bossche samenleving. Dat kan alleen dankzij de vrijwilligers. Ook vrijwilliger worden bij Het Eethuis? Klik hier voor meer informatie.


Deze foto is gemaakt tijdens de BBQ.

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info