Geslaagde Vrijwilligersdag Het Anker

Geplaatst op: Zondag 28 oktober 2012
 
Verslag van een onze vrijwilligers:

Ook dit jaar werden wij, vrijwilligers van "Het Anker" weer verwend en in het zonnetje gezet.
Deze keer was het Brabants Dagblad aanwezig om ons werk voor wat groter publiek nog eens onder de aandacht te brengen. Het valt mij vaak op dat,wanner ik over Het Anker vertel en uitleg wat wij daar doen en waarom, mensen verbaasd reageren en het eigenlijk een ver-van-mijn-bed-show vinden.
Soms vinden ze het ook een beetje eng,geloof ik!  WIj, vrijwilligers, weten wel beter en daarom nodig ik eenieder die dit leest uit om de moeite te nemen om wat meer over het hoe en waarom van Het Het Anker te weten te komen.

Wellicht zijn er dan nog enkele onder U die een paar uurtjes over hebben om ons te komen helpen.
Vrijwilligerswerk is niet alleen voor 65plussers! Bovendien kunt U dan genieten van een leuke,jaarlijkse vrijwilligersdag en als U het 10 jaar volhoudt, wat geen kunst is, krijgt U ook nog een speldje!

Een kok.

Artikel van de Erwtenman  in Het Brabants Dagblad van 24 oktober 2012.

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info