Gift van Stichtingfonds NRC Handelsblad lezers aan Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch

Geplaatst op: Maandag 10 december 2018
 

Ter gelegenheid van het 90 jarig bestaan heeft de Stichting Fonds NRC Handelsbladlezers vijf organisaties, verspreid over het land, in de gelegenheid gesteld een aanvraag voor een bedrag van €9.000 in te dienen voor een bijzonder object dat heel welkom zou zijn, maar waarvoor de instelling op dit moment geen geld beschikbaar heeft. De Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch is daar een van.

Hierop heeft de vincentiusvereniging een verzoek ingediend voor een nieuwe kassa in de Kringloopwinkel en een airconditioning in sociaal restaurant Het Anker.

De Commissie van NRC Handelsbladlezers heeft met instemming kennis genomen van deze aanvraag en deze dan ook goedgekeurd. Zij zullen de kosten voor de aanschaf van de twee apparaten voor hun rekening nemen. De vincentiusvereniging is heel blij met deze genereuze gift. Zo wordt het werk in de kringloop winkel een stuk gemakkelijker en het verblijf in het eethuis Het Anker mn in de zomer veel aangenamer!

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info