Hartverwarmende Kerstproeverij

Geplaatst op: Zondag 30 december 2018
 

Hartverwarmende Kerstproeverij

“Wat fijn dat ik dit jaar weer van de partij ben en dat ik deze geweldige kerstbijeenkomst mee mag maken“ merkte een van de genodigden van de Kerstproeverij enthousiast op. Circa 1000 Bossche inwoners, waaronder 300 kinderen, namen op donderdag 20 december deel aan een feestelijke Kerstproeverij in Theater aan de Parade. Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch organiseerde dit jaar voor de 18e keer dit evenement. Veel vrijwilligers hebben alles in het werk gesteld om het de grote en kleine gasten weer zoveel mogelijk naar de zin te maken. Elk jaar wordt een grote groep mensen voor de Kerstproeverij uitgenodigd. De gasten worden altijd voorgedragen door verschillende welzijnsorganisaties uit de stad. Alle gasten behoren tot de minima in de samenleving, voor wie het geen vanzelfsprekendheid is om de feestdagen met iets extra’s te vieren.                                                                     Entertainment

Bij de ontvangst werd iedereen hartelijk welkom geheten door een team vrijwilligers en voor de kinderen was speciaal de Kerstman gekomen. Voor de volwassenen volgde een afwisselend programma in de grote zaal van het Theater aan de Parade. Er was entertainment in de vorm van een optreden door John de Bever en een wervelende show, verzorgd door Tony Bodar. De kinderen amuseerden zich in andere ruimtes van het theater met een speciaal speel- en doe programma georganiseerd door docenten en studenten van Het koning Willem I College, afgestemd op leeftijd.

Fantastische afsluiting                                                                                                                                                              Na het entertainment genoten de gasten in de Pleinzaal van een fantastisch warm en koud buffet. Ook dit jaar kookten en serveerden de leerlingen van het Koning Willem I College weer heerlijke gerechten. Na afloop ontvingen de gasten een kerstpakket en een enveloppe met geld afgestemd op de gezinssituatie.

De werkgroep Kerstproeverij van Vincentiusvereniging kijkt terug op een succesvol evenement dat niet mogelijk was geweest zonder de bijdrage en inzet van vele sponsoren en vrijwilligers.

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info