Kerstgave Bosch bedrijf

Geplaatst op: Maandag 18 januari 2021
 

Donatie Dukers & Baelemans

Afgelopen jaar werden veel mensen en bedrijven hard geraakt door corona. Niet alleen qua gezondheid en op sociaal gebied, maar zeker ook financieel. Financieel opleider Dukers & Baelemans, sinds begin dit jaar gevestigd aan de Magistratenlaan in Den Bosch, vond dat bij dit bijzondere jaar geen traditionele eindejaars attentie voor hun relaties en opdrachtgevers hoorde. Daarom kozen zij er voor om een donatie van in totaal € 5.000 aan goede doelen te doen. Zij selecteerden hiervoor drie goede doelen die zij een warm hart toedragen, waaronder onze vereniging. Wij ontvingen een donatie van € 1.550,=. Een heel mooi bedrag waar we erg blij mee zijn, zeker nu we onze deuren moesten sluiten door de lockdown en onze hulpverlening wel gewoon doorgaat.

 

 

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info