Kerstmarkt Vincentiusvereniging

Geplaatst op: Maandag 9 november 2015
 
Op zaterdag 21 november a.s. is het weer zover: de winkel en sociaal restaurant in het Vincentiushuis zijn omgebouwd tot één grote, schitterende Kerstmarkt. Van 10.00 uur tot 14.00 uur is iedereen van harte welkom in de Havenstraat, ‘s-Hertogenbosch voor de verkoop van allerhande kerstspullen in zeer goede staat: van luxe kerstversieringen tot feestkleding, van kerststallen tot sieraden; er is voor ieders gading wat te vinden. De opbrengst van deze 13de kerstmarkt komt geheel ten goede aan de Kerstproeverij die in december wordt gehouden.  
Bij de organisatie van de Kerstmarkt zijn tientallen vrijwilligers betrokken. Zij zorgen ervoor dat alle bezoekers datgene, waarnaar ze op zoek zijn, gemakkelijk kunnen vinden.
 
De Kerstproeverij vindt plaats in het Theater aan de Parade. Hiervoor nodigt de Vincentiusvereniging in samenwerking met de verschillende welzijnsorganisaties uit de stad 800 mensen uit, die zelf niet de financiële middelen hebben om een feestelijke kerst te vieren. Studenten van de Middelbare Horecaschool van het Koning Willem I College bereiden en serveren een heerlijk diner voor alle aanwezigen, er is een gezellig entertainmentprogramma en na afloop ontvangt ieder gezin een kerstbijdrage in envelop. Ook deze activiteit is in handen van vele vrijwilligers en wordt mede mogelijk gemaakt door financiële support van diverse bedrijven.
 
De Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch voert al haar activiteiten uit in het kader van armoedebestrijding in de stad en daarbuiten. Daarvoor organiseert zij naast de Kerstmarkt ook een Speelgoedbeursen Boekenbeurs, is er een tweedehands goederenwinkel, een sociaal restaurant en een vakantiechalet en geeft zij materiële en immateriële hulp aan mensen die dat hard nodig hebben. Alle activiteiten worden belangeloos gedaan door meer dan 250 vrijwilligers. 
 

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info