• Vincentiusvereniging
    's-Hertogenbosch

Kerstproeverij 2023 weer groot succes

Geplaatst op: Maandag 1 januari 2024
 
Terug naar overzicht

Voor 900 mensen uit de regio ’s-Hertogenbosch die zich eigenlijk niks feestelijks rond de feestdagen kunnen permitteren, was het toch even ècht kerstmis. Tijdens de Kerstproeverij van Vincentius ’s-Hertogenbosch zijn ze ontvangen in het gloednieuwe Theater aan de Parade, verrast met een voorstelling, namen deel aan een buffet en gingen met een kerstpakket plus cadeaubonnen naar huis. Het was een meer dan geslaagd event, blijkt Ellen Pauel terug. Als voorzitter van de werkgroep Kerstproeverij blikt zij tevreden terug. Op het event zijn mensen uitgenodigd die financieel of sociaal wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken tijdens de feestdagen.

“Fijn dat je met de support van zoveel vrijwilligers, instanties en bedrijven van betekenis kan zijn. Onze vrijwilligers, de geweldige medewerking van het Koning Willem ! College, maar ook de financiële giften van bedrijven en fondsen maken het mogelijk zo’n event te houden. Met de enthousiaste en hartverwarmende reacties van onze gasten als beloning.”

Een van de bedrijven die de Kerstproeverij mede mogelijk maakt is Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling. Klik hier voor meer informatie

Een impressie van laatste Kerstproeverij in het Theater aan de Parade op 21 december 2023

Steun ons  

Vrijwilliger worden

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Lees meer en meld je aan