Kom serveren bij Restaurant Het Anker!

Geplaatst op: Dinsdag 2 oktober 2012
 

Bent u de vrijwilliger die wij zoeken?

Al meer dan 15 jaar verzorgen vrijwilligers van sociaal restaurant  Het Anker 5 x per week maaltijden voor Bossche dak- en thuislozen en sociaal zwakkeren. De maaltijden worden bereid en geserveerd door een vast team dat er naar streeft gezonde maaltijden in een huiselijke sfeer op te dienen. 

Het huidige team is toe aan uitbreiding en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers die een aantal keren per maand de maaltijd helpen serveren. Het restaurant bevindt zich in de Havenstraat in 's-Hertogenbosch en de maaltijden vinden plaats tussen 16.30 u en 19.00 uur.

Wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk bij sociaal restaurant Het Anker dan kunt u mailen naar tcvandersijs@gmail.com.

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info