Kringloopwinkel en Eethuis het Anker gesloten

Geplaatst op: Donderdag 26 maart 2020
 

Ook Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch heeft haar deuren gesloten om  verdere besmetting door  het Coronavirus bij medewerkers en bezoekers verder tegen te gaan. Dat betekent dat zowel de Kringloopwinkel als Eethuis het Anker voor onze klanten en gasten de komende periode alle dagen gesloten zijn.

Het houdt eveneens in dat er komende periode ook geen goederen ingeleverd kunnen worden aan het loket van het Vincentiusgebouw aan Havenstraat 11a in ’s-Hertogenbosch. Dit betreft uiteraard ook de inname van boeken en speelgoed.

 Uiteraard blijft onze Hulpverlening telefonisch wel  bereikbaar!

Wij hopen op uw begrip en dat u, zodra onze vrijwilligers de werkzaamheden weer op kunnen pakken,  uw spullen weer bij ons komt afleveren. Als dat moment daar is, maken we dit direct bekend hier op onze website.

 Wij ontvangen  u dan ook weer graag als klant in onze kringloopwinkel en als gast in ons restaurant! 

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info