Kringloopwinkel en Eethuis Het Anker zoekt nieuwe vrijwilligers

Geplaatst op: Maandag 16 september 2019
 

Voor Eethuis Het Anker zoeken wij naar uitbreiding van ons vrijwilligersteam.
Als vrijwilliger kun je kiezen voor een taak in de keuken als koks of voor een taak in het restaurant als serveerder. Koks werken vanaf ca 14.00 uur en serveerders werken vanaf ca 16.15 uur. Rond 19.30 uur is de boel aan kant. Sommige vrijwilligers werken zowel als kok en als serveerder. De werkzaamheden worden gedaan in twee ploegjes van twee tot drie personen. Teams werken in een regelmaat van een of tweemaal per maand.

De Kringloopwinkel zoekt verschillende vrijwilligers.
Voor kleding en kleingoed zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om in teamverband de spullen uit te zoeken en van prijzen te voorzien. Bij de meubels en in het magazijn kunnen we vrijwilligers gebruiken die fysiek nog sterk genoeg zijn en graag in teamverband de winkel steeds weer aanvullen met nieuwe meubels. Dat team zorgt er samen met de transportgroep voor dat de gekochte spullen bij de mensen worden opgehaald en dat gekochte spullen worden bezorgd. Verder zijn teamleiders nodig, zij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de winkel en ondersteunen het magazijn en de vrijwilligers in hun werkzaamheden en bij de samenwerking.

Lees ook het artikel in de Bossche Omroep van 15 september 2019 in pdf (klik hier) Of ga naar de site van de Bossche Omroep (hier).

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info