Nieuw vakantiechalet dankzij ‘Club van 100’

Geplaatst op: Zondag 14 juni 2015
 
Het nieuwe vakantiechalet van de Vincentiusvereniging op park Dierenbos in Vinkel is onlangs officieel geopend. Hier kunnen jaarlijks veel gezinnen, die anders onmogelijk  op vakantie zouden kunnen gaan, een heerlijke, zorgeloze vakantieweek doorbrengen.

De aanschaf van het vakantieverblijf is vooral mogelijk gemaakt door de ‘Club van 100’. Deze club telt ± 60 mensen (waarvan enkele bedrijven), die hebben toegezegd dit project te ondersteunen met jaarlijkse bijdrage van 100 euro gedurende een bepaalde periode.  
Het bestuur wil de ‘Club van 100‘ graag uitbreiden om op deze manier blijvende ondersteuning van projecten van de Vincentiusvereniging te verkrijgen. Een nieuw project is nog niet gekozen want de financiering van de vakantieverblijf loopt nog enkele jaren door; de Vincentiusvereniging heeft nu zelf voorgefinancierd omdat vervanging NU noodzakelijk was.
Bent u geïnteresseerd en wilt u ook dit mooie doel ondersteunen, neem dan contact op met de voorzitter Ton van de Bersselaar door een mail te sturen naar vincentius.db@kpnmail.nl.

Reactie van een lid van de 'Club van 100':
"Nog nadenkend over de chalet inauguratie moet ik je zeggen dat ik dit een bijzondere gebeurtenis vond: aardige mensen zonder zichtbaar ego die belangeloos en enthousiast de behoeftige medemens een steuntje in de rug geven en de “opening” van een chalet cachet geven met enig ceremonie protocollaire! Mijn lidmaatschap van de club van 100 is hiermee stevig verankerd. Dank dat je me hiervoor hebt uitgenodigd en mee naar toe genomen."


Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info