• Vincentiusvereniging
    's-Hertogenbosch

Nieuwe voorzitter Vincentiusvereniging s-Hertogenbosch

Geplaatst op: Maandag 4 april 2022
 
Terug naar overzicht

Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch heeft een nieuwe voorzitter van het bestuur benoemd. Na acht jaar voorzitterschap heeft Ton van den Bersselaar het stokje overgedragen aan Hans van Veen, in het dagelijks leven algemeen directeur (CEO) van Appèl, het cateringbedrijf dat zijn kantoor heeft in het markante gebouw De Markies aan de A2. Hans is al jaren actief in diverse Bossche organisaties, die zich inzetten voor verlichting van armoede en beschikt over een groot netwerk in de stad.

Deze netwerken zijn voor Vincentius van groot belang om ondersteuning te krijgen voor de vele sociale projecten die elk jaar worden uitgevoerd, waaronder de Kerstproeverij, Eethuis het Anker voor dak- en thuislozen.

 

Sporen verdiend

In de periode dat Ton van den Bersselaar voorzitter van de Vereniging was, is het Vincentiushuis grondig gerenoveerd, werd er met vele vrijwilligers en goederen hulp gegeven aan het asielzoekerscentrum in Rosmalen en is er een nieuw vakantiechalet aangekocht op vakantiepark Dierenbos in Vinkel. Hier kunnen jaarlijks bijna 200 mensen, die het hard nodig hebben, een week vakantie vieren. Ton blijft als vrijwilliger actief binnen de vereniging, als kok in Eethuis het Anker.

Door Corona waren de afgelopen twee jaar de activiteiten bij tijd en wijle beperkter maar nu draait de Vereniging weer op volle toeren!

 

 

Steun ons  

Vrijwilliger worden

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Lees meer en meld je aan