Pop up speelgoedwinkel

Geplaatst op: Maandag 26 oktober 2020
 

Vanaf 24 oktober is de restaurantruimte van Vincentiushuis in Havenstraat 11a tot een échte speelgoedwinkel omgetoverd.
U kunt er terecht op dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 1500 uur.
Omdat dit jaar, als gevolg van Covid-19, er helaas geen Speelgoedbeurs in het Sint Janslyceum kan plaatsvinden, heeft de werkgroep alles op alles gezet om in plaats daarvan deze volwaardige speelgoedwinkel te openen. Met inachtneming van de coronaregels uiteraard. Dat wil zeggen, mondkapje, handschoenen en winkelmandje zijn verplicht, max 3 klanten tegelijkertijd in de winkel en bij de ingang staat ontsmettingsmiddel.

Kijk ook naar het filmpje van Dtv nieuws door hier te klikken.

Mooi en compleet speelgoed voor lage prijzen

De hoeveelheid speelgoed is natuurlijk lang niet zo groot als op de Speelgoedbeurs, maar het assortiment is net zo breed en gevarieerd als u daar gewend bent. Er is een aanbod van mooi en compleet speelgoed voor kinderen van alle leeftijden; van poppen tot auto’s, van puzzels en spellen tot knuffels en houten speelgoed. Voor ieder wat wils en voor lage prijzen. De kleinschaligheid heeft als voordeel dat de het assortiment dagelijks opnieuw wordt aangevuld, want de voorraad van kwalitatief hoogwaardig speelgoed is evenals vorige jaren groot! De werkgroep hoopt dat, met de inzet van vele vrijwilligers, de speelgoedwinkel tot 5 december open kan blijven, zodat er zo ook dit jaar een mooi geldbedrag met de verkoop verkregen wordt. Natuurlijk gaat de opbrengst van het verkochte speelgoed ook nu naar goede doelen voor kinderen.

Hoewel deze winkel vooral mensen met een kleinere beurs de kans wil bieden om (voordelig) inkopen te doen voor de feestdagen in december, is iedereen uit ‘s-Hertogenbosch en omgeving bij ons van harte welkom!

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info