Royale gift voor speeltuin Het Kwekkeltje

Geplaatst op: Zaterdag 20 januari 2018
 

Voorzitter Reini ter Beek van de Speelgoedbeurs Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch overhandigde samen met andere vrijwilligers van de werkgroep op zaterdag 6 januari een cheque van €10.000 aan een delegatie van speeltuin het Kwekkeltje. Een royale bijdrage aan het nieuw te bouwen piratenschip in de speeltuin. Een gift die door de voorzitter dankbaar in ontvangst genomen werd .

Het bedrag komt voort uit de opbrengst van de jaarlijkse speelgoedbeurs die het laatste weekend van oktober van 2017 in het St. Janslyceum is gehouden. De opbrengst van de Speelgoed beurs komt altijd ten goede aan projecten voor kinderen. Naast dit hoofddoel zijn tevens kleinere bedragen geschonken aan andere projecten in gemeente ’s-Hertogenbosch.

Speeltuin het Kwekkeltje bestaat 25 jaar en hoopt dit grote, nieuwe speelobject in het kader van dit jubileum voor de opening van het nieuwe seizi oen in april te installeren Het Kwekkeltjes is zeer gevarieerd van opzet en wordt beheerd door louter vrijwilligers. Het biedt al 25 jaar veel plezier en legio speelmogelijkheden aan kleine en grotere kinderen in de omgeving. De speeltuin is geopend van 1april tot 1 november en de entree is gratis, dus toegankelijk voor ieder kind!

 

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info