Vincentius op ArtiBosch

Geplaatst op: Woensdag 11 september 2013
 
Op uitnodiging van ArtiBosch heeft de Boekenbeurs op 1 september 2013 met een 4-tal kramen deelgenomen aan deze kunstmanifestatie. Op een mooie herfstdag, op de sfeervolle Parade in 's-Hertogenbosch, had de werkgroep de kramen gevuld met klassieke LP's, kunstboeken en Nederlandse literatuurboeken. Alhoewel het leuk meegenomen is als er goed verkocht zou worden, was toch het voornaamste doel bezoekers kennis te laten maken met de Vincentiusvereniging  en de Boekenbeurs. Merkwaardig blijft toch wel dat er nog heel veel (Bossche?) mensen zijn, voor wie alles een eyopener was. We hebben dan ook het nodige kunnen vertellen en er zijn honderden flyers uitgedeeld. Al met al een gezellige, nuttige dag, die behalve meer bekendheid ook nog eens een leuk bedrag heeft opgebracht voor onze goede doelen.Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info