Vincentius op vrijwilligersmarkt 'Den Bosch Doet'

Geplaatst op: Zondag 8 februari 2015
 


Op 6 februari werd de vrijwilligersmarkt ‘Den Bosch Doet’ georganiseerd door Galant. Uiteraard waren er vertegenwoordigers van Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch én Eethuis het Anker aanwezig. Want momenteel zijn we op zoek naar vrijwilligers die als serveerder in het eethuis willen werken en naar mensen die voor diverse taken in de Vincentiuswinkel kunnen worden ingezet.

Vooral het eerste stukje van de middag was er veel belangstelling van vrijwilligers op zoek naar een leuke en nuttige tijdsbesteding. Na 19.00 uur verflauwde de aandacht wat……

Om wat extra aandacht te trekken hielden we per uur een verloting van twee eetbonnen voor het eethuis.
De gelukkige winnaars zijn: Agaath Gerbrandy, Helmut Bertrems en Ingrid den Teuling. Gefeliciteerd!
De bonnen worden naar jullie huisadres verstuurd of er wordt contact opgenomen per mail zover de adresgegevens ons onbekend zijn.

En nu maar hopen dat zich nieuwe vrijwilligers melden!

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info