Vincentiushuis officieel heropend

Geplaatst op: Zondag 13 december 2015
 
Na een grondige verbouwing is het Vincentiushuis op 11 december 2015 officieel heropend in aanwezigheid van meer dan 200 genodigden.
De kringloopwinkel is groter geworden, het pand is energiezuiniger en de gevel is grondig aangepast met een mooie etalage als blikvanger. De winkel aan de Havenstraat is beter zichtbaar in de straat en ziet er uitnodigend uit!.

“Met meer dan 200 vrijwilligers doen wij bij de Vincentiusvereniging ons werk op een professioneel-vrijwillige manier, als verkoper in de winkel, om boeken of speelgoed uitsorteren, aldus bestuursvoorzitter Ton van de Bersselaar.

“Wij beantwoorden hulpvragen, en we koken en serveren in het sociaal restaurant. Dat is onze kracht, maar het is vooral onze passie. En daar gaan we met nog meer plezier mee door in ons vernieuwde Vincentiushuis!,

Wethouder Kagie had de eer om het gevelbord te onthullen. Hij prees de maatschappelijke waarde die de Vincentiusvereniging heeft voor de stad.

Na de officiële heropening was er tijd om elkaar te ontmoeten, voor een drankje en een hapje.


Klik hier voor meer foto's van de heropening.

 

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info