Vincentiusvereniging start tijdelijke boekwinkel

Geplaatst op: Dinsdag 8 december 2020
 

Vincentiusvereniging start tijdelijke boekwinkel

 

Vanaf dinsdag 8 december start de Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch een tijdelijke boekwinkel aan de Havenstraat 11a. Hiervoor neemt de werkgroep Boekenbeurs de restaurantruimte over van de collega’s van de Speelgoedbeurs. Omdat de Boekenbeurs eind januari vanwege Covid 19 niet door kan gaan, wil de werkgroep met dit initiatief alle boekenliefhebbers tot en met 24 december in de gelegenheid stellen om mooie boeken, speciaal voor de kerstdagen, tegen geringe prijzen in te slaan.

De winkel is dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur open. Er kunnen maximaal drie personen tegelijkertijd in de winkel met in achtneming van de overige Corona maatregelingen.

 

Een gevarieerd aanbod

Boekliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan een keur van fraai geselecteerde tweedehands boeken die overzichtelijk zijn uitgestald. Het aantal boeken is natuurlijk minder groot dan tijdens de beurs in de Brabanthallen, maar de voorraad wordt regelmatig aangevuld en het aanbod is net zo gevarieerd. U vindt er Nederlandse literatuur en wereldliteratuur, romans, kunst- en kookboeken. Daarnaast zijn er veel kinderboeken en boeken op hobby- en informatief gebied. Kortom voor elke boekenliefhebber is er wel wat moois en interessants te vinden. Ons boekenaanbod is, zoals bekend, van hoge kwaliteit; ook voor de prijs hoeft u het niet te laten: De boeken kosten € 2,50 per stuk en 5 stuks voor €10.

Dat wordt heerlijk lezen met de kerstdagen!

         

Opbrengst

Zoals alle activiteiten van onze Vincentiusvereniging heeft ook de Boekenbeurs armoedebestrijding als doel. De netto-opbrengsten van de verkoop in de boekwinkel gaan evenals die van onze boekenbeurs en -markt voornamelijk naar projecten in de derde wereld. Deze projecten worden zorgvuldig geselecteerd en op de website van de onze vereniging vindt u de organisaties die wij zoal met een mooie bijdrage hebben kunnen ondersteunen.

www.vincentiusdenbosch.nl/activiteiten/boekenbeurs

 

Ik wil helpen

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Meer info

Waar kan ik goederen inleveren

Onze Kringloopwinkel is blij met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. U kunt deze afgeven in de winkel of een afspraak met ons maken om deze op te halen.

Meer info