• Vincentiusvereniging
    's-Hertogenbosch

Voorwaarden voor het ophalen van goederen gewijzigd

Geplaatst op: Dinsdag 25 april 2023
 
Terug naar overzicht

Met ingang van 1 mei 2023 zijn onze voorwaarden voor het ophalen van goederen gewijzigd.

Als u niet is staat bent om uw spullen te brengen, bijvoorbeeld omdat deze te groot zijn om zelf te brengen, dan kunt u gebruik maken van onze haalservice. De voorwaarde is wel dat de spullen op de begane grond bij elkaar staan, mits anders met ons is afgesproken. Bij een flat of appartement dient een lift aanwezig te zijn waar de spullen in passen. De chauffeur bepaalt bij u ter plekke of de spullen kunnen worden ingenomen.

Onze voorwaarden m.b.t. bezorgen zijn niet gewijzigd maar volledigheidshalve staan ze hieronder nog een keer.

De spullen worden op de begane grond afgeleverd. Er worden geen spullen door de vrijwilligers van de kringloopwinkel een trap op- of afgedragen als dit niet van tevoren is afgesproken. Bij een flat of appartement worden de spullen op de begane grond in de entree gezet. De koper dient zelf zijn of haar spullen te monteren als dit nodig is. Elektrische apparatuur wordt door de vrijwilligers van de kringloopwinkel niet aangesloten.

 

 

Steun ons  

Vrijwilliger worden

Vrijwilliger zijn bij Vincentiusvereniging is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde idealen en doet veel nieuwe ervaringen op.

Lees meer en meld je aan